A Deskmag magazin kutatásában sok válasz érkeze…

A Deskmag magazin kutatásában sok válasz érkezett olyan megkérdezettektől, akik dolgoznának coworking irodában, de valamiért még nem próbálták ki ezt a fajta bérleti konstrukciót. Ennek a csoportnak 65%-a állította, hogy komolyan elgondolkodott a váltáson.

A nem coworking dolgozók egyharmadának nem üzemel közösségi iroda az otthona közelében, így nem alternatíva számukra, hogy hasonló munkahelyen dolgozzanak. A válaszadók 12%-a azért nem költözik közösségi irodába, mert a bérleti díjat túlságosan drágának találják. Állításuk szerint, ha lenne megtakarított pénzük, azonnal csatlakoznának egy coworking iroda kollektívájához. Hiszen ők is tisztában vannak a világméretű felmérés megállapításával, miszerint egy hasonló irodában bármilyen szakembernek megannyi lehetősége van munkakapcsolatokat teremteni, egyszerűbben szerez megbízásokat, így nulláról jelentősen növelheti bevételeit.

A váltáson gondolkodók számára a stabil és gyors WIFI kapcsolat a legfontosabb tényező, amit elvárnának egy coworking irodától. Ezt a válaszok között szorosan követi a nyomtató, fénymásoló, tárgyaló, kávézó valamint egy konyha helyiség megléte. Ami alapján viszont letennék voksukat egy helyszín mellett, az nem feltétlenül a tökéletes felszereltség, hanem az iroda hangulata, és a többi független coworkerrel való érintkezés és együttműködés lehetősége.

https://frofficecoworking.business.site/posts/1483710963428392635

Learn more

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.