A Deskmag magazin kutatása szerint a legtöbb bé…

A Deskmag magazin kutatása szerint a legtöbb bérlő 4 év után kezd elégedetlen lenni addigi irodájával, hiszen idővel az ő igényeik is változnak. A coworkerek a bérlés kezdetétől számított 3. hónapban a legelégedettebbek a választásukkal. A 2. évben még a bérlők 95%-a boldog a munkahelyén, ami 4 vagy több eltöltött év után 85%-ra apad. Hasonló folyamat figyelhető meg az irodai közösséggel való azonosulás terén is.

Idővel a coworkerek nagy része a hot-desking módszerről áttér az állandó munkaállomás-bérlésre, és rugalmas időbeosztással szeretné használni munkaállomását. Továbbá minél többet dolgozik valaki egyetlen coworking irodában, egyre fejlettebb infrastruktúrát, jobban felszerelt tárgyalót, komolyabb fénymásolót és nyomtatót vár el. Tehát a bérlők megtartásának egyik módja lehet az irodai felszerelések folyamatos fejlesztése.

A 46. hónap körül, amikor a munkahelyi elégedettség tetőpontján van, rengetegen határozzák el, hogy komolyabban elkötelezik magukat coworking irodájuk mellett. Így, ha az iroda képes kiemelkedő munkaállomást biztosítani számukra, hosszú távon is munkatársai között tudhatja ezeket a bérlőket. A coworking irodák tehát megtehetik a megfelelő intézkedéseket, hogy a lehető legkevesebb munkatárs morzsolódjon le a bűvös 4 év eltelte után.

Előző bejegyzés:

https://frofficecoworking.business.site/posts/6958289011217517821

Learn more

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.