A közösségi iroda koncepciójának gondolata a ’9…

A közösségi iroda koncepciójának gondolata a ’90-es évek végén Bernie DeKoven fejéből pattant ki. A forradalmi ötletet végül 2005-ben Brad Neuberg, a Google sztárprogramozója valósította meg, és San Francisco-ban Spiral Muse néven megalapította az első coworking irodát.

De mi is a coworking iroda? Képzeljünk el egy grandiózus, egy légterű irodahelyiséget, ahol szabadúszók és kisvállalkozások munkatársai dolgoznak együtt, mégis elszeparáltan. Egy modern közösségi irodában alapkövetelmény a kényelmes irodabútor, a gyors wifi, nyomtató, fénymásoló, zuhanyzós mellékhelyiség és jól felszerelt konyha.

Egy coworking iroda esetében a bérlési folyamat jóval egyszerűbb, mint egy hagyományos irodáé. A bérleti szerződés a bérleti díj befizetésével életbe lép; nincs kaució, a bérelt helyek száma vagy a bérlési időszak hossza pedig flexibilisen változtatható.

Így nem meglepő, hogy világszerte és Magyarországon is egyre több közösségi iroda működik. 2015 és 2018 között az egész világon 7.800-ról több mint 17 ezerre nőtt a coworking irodák száma, és ma már több mint 2 millióan dolgoznak ilyen munkakörnyezetben.

A FRoffice coworking irodájában rugalmas feltételekkel, professzionális környezettel és központi elhelyezkedésű épületben várjuk leendő bérlőinket.

Előző bejegyzés:

https://frofficecoworking.business.site/posts/8318575378910248175

Learn more

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.